Προφίλ Εταιρίας

Προφίλ Εταιρίας

Η Ηλεκτροτεχνική  είναι μία τεχνική – κατασκευαστική εταιρεία, που μέσα από την πολυετή εμπειρία της έχει ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας τεχνικών και κατασκευαστικών υπηρεσιών, εναρμονισμένων με τις προδιαγραφές διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO.

Διαθέτουμε εξειδικευμένα στελέχη και υψηλού επιπέδου τεχνικό προσωπικό, επενδύουμε σε  εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες και νέες τεχνολογίες και προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες με προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Η Εταιρεία μας συνεργάζεται με πιστοποιημένες εταιρείες σε όλη την Ελλάδα.

Με εφόδια την εμπειρία, τη γνώση και την εξειδίκευση των στελεχών και συνεργατών μας, έχουμε διαμορφώσει υψηλές αξίες και όραμα, που φροντίζουμε να εφαρμόζουμε σε κάθε συνεργασία.

Το προσωπικό μας αποτελείται από Διοικητικό προσωπικό, Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Τεχνικό προσωπικό.

Επίσης, διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, πλήθος εργαλείων και εξοπλισμών, επιτυγχάνοντας αυτονομία και προσφέροντας αμεσότητα σε οποιαδήποτε ανάγκη των πελατών μας.

Στην Ηλεκτροτεχνική πιστεύουμε στην αριστεία και στην υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση των πελατών μας, εξασφαλίζοντας ΑσφάλειαΕργονομία και Οικονομία.

Μεταξύ των πελατών μας συγκαταλέγονται κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, οι εγκαταστάσεις των οποίων βρίσκονται σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια.

Μετάβαση στο περιεχόμενο